Sofia Vergara rešila življenje neznanki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnica je prejšnji teden priskočila na pomoč neznanki, ki je ležala na tleh pred lasvegaškim nočnim klubom, in ji tako verjetno rešila življenje.
Oglej si celoten članek

Igralka Sofia Vergara je na silvestrovo okoli tretje ure zjutraj pred nekim nočnim lokalom v Las Vegasu na tleh zagledala neznanko ter takoj poklicala na pomoč reševalce. "Ženska je malce preveč popila. Saj veste, to je Las Vegas in bilo je silvestrovo," je o dogodku šele zdaj spregovorila Sofia. Zvezdnica je pri tem delovala instinktivno ter je takoj zatem, ko je poklicala reševalce, odhitela v klub po svojega sorodnika, ki je po poklicu zdravnik.

Zdravniki so povedali, da je Sofia neznanki verjetno rešila življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.