Sofia Vergara se bo znebila prhljaja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Sofia Vergara je postala nov obraz priljubljene znamke šamponov.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica priljubljene serije Sodobna družina Sofia Vergara velja za izjemno lepotico, svojo lepoto pa bo zdaj tržila tudi z bujnimi lasmi. Postala je namreč nov obraz za kolekcijo šamponov Head & Shoulders in bo delila skrivnost, kako se znebiti prhljaja.

Igralka se že zelo veseli sodelovanja v kampanji, saj so bili šamponi omenjenega proizvajalca pri njej vedno priljubljeni. "Zelo sem vznemirjena, da se bom pridružila novi družini. Head & Shoulders je bil del mojega in družinskega življenja vse od mladosti. V bistvu smo se šalili, da šampone uporablja osem od devetih Vergarovih, nas pa je kar veliko," je povedala.

41-letnica, ki je najbolj znana po svoji vlogi v priljubljeni seriji Sodobna družina, naj bi za sodelovanje prejela ogromen znesek; govori se o najmanj milijonu dolarjev. Znesek, ki bo prišel na njen račun, pa bo dejansko le dodatek, saj je igralka že sodelovala z več priznanimi znamkami, med drugim z Diet Pepsi, znamko pohištva Rooms To Go, od leta 2012 je obraz kozmetike Cover Girl, oblikovala je oblačila Kmart in nastopila v številnih španskih oglasih.

Poleg tega jo je revija Forbes razglasila za najbolje plačano televizijsko igralko, saj naj bi samo lani zaslužila 30 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.