Šok! Je to razlog, da sta se Heidi Klum in Vito Schnabel razšla?

Foto: Profimedia
Heidi Klum in Vito Schnabel sta se po treh letih razšla.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia vito schnabel "Mislim, da je pomembno, da si vzameš čas za odmor in za premislek,“ je o koncu zveze z Vitom povedala 44-letna zvezdnica. Zakaj točno je potrebovala čas za razmislek, pa ni razkrila.

Sedaj pa se je razvedelo, da so 31-letnega Vita zaradi posedovanja drog septembra na festivalu Burning Man aretirali. Po plačilu varščine v višini 4250 evrov so Vita izpustili, 17. oktobra pa se bo moral zglasiti na sodišču.

So droge razlog, da ga je dala na čevelj? Ta teorija je precej verjetna, saj ima Heidi štiri otroke, ki jih ščiti kot levinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.