Šok na Georgeevi šoli! Aretirali 40-letnico

princ george
Po incidentu poostrili varnost.
Oglej si celoten članek

Londonska policija Scotland Yard je v sredo objavila, da so poostrili varnost v londonski šoli, ki jo obiskuje mali princ George. Aretirali so neimenovano 40-letnico, ki je poskušala vlomiti v prestižno šolo.

Osumljeno so v sredo popoldne pripeljali na policijo, saj je v torek želela nenadzorovano vstopiti v šolo, v kateri se zdaj izobražuje tudi princ George, sin princa Williama in cambriške vojvodinje Kate Middleton. "S šolo, v katero hodi princ George, se po incidentu intenzivno pogovarjamo o njihovem varovanju,“ je sporočil Scotland Yard.

Štiriletnik je letoš prvič vkorakal med šolske klopi. Šolo, ki jo obiskuje, njegova družina letno plačuje skoraj 20 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:08 14. September 2017.

    To plačujejo davkoplačevalci UK, Kanade, Avstralije...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.