Šok na Kmetiji! Ste slišali, kaj je Deja rekla očetu?

Foto: POP TV Deja Gjerkeš
Ste slišali, kaj mu je prišepnila?
Oglej si celoten članek

V areni sta se tokrat soočila dva najmočnejša člana letošnje Kmetije – Boris in Damijan. Spopadla sta se v boju spretnosti. Zmagal je Boris. Damijan, tekmovalec, ki je bil kar 6 tednov zaporedoma glava družine in Dejin oče, se je moral posloviti. Na to tekmovalci niso bili pripravljeni, saj so menili, da je nepremagljiv. Jokali so vsi njegovi prijatelji, ne samo hčerka Deja.

Slovo je bilo zelo čustveno, saj je večina sotekmovalcev (z izjemo Sabine, Katja, Maje in Monike) navijalo prav zanj. Damijan je predvidel, da bo moral slej kot prej domov, saj je začutil, da so se sotekmovalci odločili, da bodo naredili vse, da se ga znebijo. A Damijan je očitno skoval načrt, za katerega nekateri člani družine ne vedo.

Odločil se je hčerko podučiti, kako se boriti naprej in kaj narediti. Deja ga je v solzah, med tem ko sta se poslavljala vprašala: "Ati, drugi teden jih zje***! /…/ Misliš, da res lahko pridem do konca?" Damijan ji na vprašanje ni odgovoril in ji samo zažugal, češ naj bo tiho, da drugi tega ne slišijo.

Foto: POP TV Damijan Gjerkeš

 "Obljubim, da bom drugi teden naredila, kar on ni mogel narediti," je povedala Deja in dodala, da je vedela, da je pri boju popuščal, saj je samo tako ona lahko glava družine in samo, če je glava družine lahko izpolni njun dogovor: "Vedela sem! Zato mi ni tako hudo, kot mi je bilo prejšnji teden." Damijan pa jo je potolažil, da se je to, kar se je zgodilo, moralo zgoditi in da sta vse dogovorjena.

Deja in Damijan sta se očitno dogovorila, kakšen je načrt za naprej, da bi Deja lahko prišla čim dlje v tekmovanju in da bi lahko Sabino in Katjo čim prej vrgli iz šova. Sabina in Katja sta glavni tarči Damijana in ostalih, ki so navijali zanj, saj menijo, da sta prav oni dve krivi, da jih je zapustil najmočnejši član.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 19:05 10. November 2017.

    Damjan je samo imel srečo da je bil tak dolgo glava družine.Dejo biže nekdaj lahko spucali saj je navečja lenoba …

  • 11:59 10. November 2017.

    Zdaj, ko se predvaja kmetija jaz močno upam, da sta gospod in gospodična Gjerkeš zelo ponosna na prikazano in da …

  • 11:21 10. November 2017.

    Damjan je Prekmurec in to deloven in pošten Prekmurec, nesramen pa toliko, kot se spodobi za ta šov in nič …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.