Šok pred finalom talentov, bi morali oddajo prestaviti?

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Eden od glavnih favoritov v nedeljskem finalu šova Slovenija ima talent, ne bo mogel nastopiti.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zvečer bo znano, kdo bo zmagovalec šova Slovenija ima talent.

Že zdaj pa je jasno, da to ne bo eden glavnih favoritov, prvi Hrvat, ki je v tem šovu pel v slovenščini. Dino Petrić, ki je prejel stoječe ovacije, ko je na avdiciji zapel hit Jana Plestenjaka, v polfinalu pa ponarodelo pesem skupine Pop Design, se je namreč okužil s koronavirusom. Kot piše spletni portal 24.ur okužba tik pred finalom pomeni, da se Dalmatinec, ki živi v Zagrebu, ne bo mogel potegovati za zmago.

Foto: POP TV/Damjan Žibert slovenija ima talent, suzana in julija

Magazin Ko se sleče ta hrvaški zvezdnik, vam bo hudo vroče, še Niki Zorjan je bilo!

Kot je Petrić povedal za omenjeni spletni portal je povsem na tleh, koronavirus pa mu je odnesel sanje. Sicer je mladenič povsem brez simptomov, pa čeprav je bil pozitivne na testu. Dodaja, da je bila udeležba v šovu vseeno pravljična, uvrstitev v finale pa mu daje nov zagon v njegovi karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:21 19. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:31 18. December 2021.

    Lado Bizovičar je edini realnemn žirant. V današ jem.času in tehnologiji zo nebi moral biti problem, aja seveda niso sposobni …

  • 18:10 18. December 2021.

    Bla, bla bla. To oddajo je potrebno zbrisat iz spomina. Žiranti katastrofa. Edino Ana je za kaj uporabit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.