Šok: Prosila, naj tega ne vključijo v Krono, a jo je Netflix ignoriral

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vdova je zgrožena.
Oglej si celoten članek

Na Netflixu je že na voljo četrta sezona serije Krona, ki govori o britanski kraljevi družini, tokrat je v ospredju tudi zakon princa Charlesa z Diano Spencer

V seriji so se dotaknili tudi tragične nesreče, ki se je zgodila med smučarskimi počitnicami para v švicarskem Klostersu leta 1988. Snežni plaz je pod seboj pokopal Charlesovega prijatelja, majorja Hugha Lindsaya. Princ in ostali člani njihove skupine so Lindsayu poskušali pomagati, a žal neuspešno. Umrl je v bolnišnici.

Foto: Profimedia Hugh Lindsay

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.