Šok: Tudi največja taktizerka je bila presenečena

Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor Foto: Profimedia Survivor
Tudi Teja K., tekmovalka, ki jo je veliko ljudi označilo za največjo taktizerko, je bila presenečena nad izidom glasovanja.
Oglej si celoten članek

Novonastalo pleme Mansaka je kot prvi zapustil Luka, ki so ga sotekmovalci izgnali na tako imenovani otok izgnanih. Zdelo se je, da je bilo kar nekaj tekmovalcev nad izidom presenečenih, čerpav je zanj glasovalo kar pet tekmovalcev.

Nad izidom je bil zagotovo najbolj presenečen Luka, ki tega nikakor ni pričakoval, sploh, ker je zanj glasoval tudi Sandi, s katerim sta bila zaveznika.

Survivor je sicer zapustila Sara, ki je izgubila v boju na otoku izgnanih, premagali sta jo Teja P. in Simona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • OF
    21:15 22. Oktober 2016.

    Ni bila presenečena. Samo delala se je, in sicer je Jurij pristopil k njej in rekel če ona zrihta 3 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.