Šok v Poroki na prvi pogled: Rok in Vlasta sta se razšla!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pa tako dobro je kazalo ...
Oglej si celoten članek

Pari druge sezone šova Poroka na prvi pogled so se zbrali na zadnji skupni večerji, kjer sta Rok in Vlasta razkrila, da nista več skupaj.

Par si je dal priložnost, a "zgodilo se je življenje", sta povedala. Podrobnosti nista razkrivala, Rok je samo še dodal: "Pride dan, ko se odločiš, da gre vsak po svoje."

Tekmovalca sta si bila že na prvi pogled zelo simpatična in tudi med celotnim šovom je med njima vladala harmonija. Sta pa se oba, še preden je padla odločitev, ali nadaljujeta skupno pot, ukvarjala z vprašanjem, kaj se bo zgodilo, ko ju bo spet udarila rutina. Več o njunem pogovoru med ribarjenjem izveste TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:39 16. Maj 2023.

    Te dva sta bila pa res perfekten par. Nekako pa se mi zdi, da je imel on problem, Nekaj mu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.