Šok v studiu šova The Biggest Loser: Špela ostala brez besed!

Foto: Planet TV The Biggest Loser
Nekaterim so oči zaradi presenečenja skoraj padle iz jamic.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV The Biggest Loser Na tokratnem tehtanju je presenetil Bojan, siceršnji rekorder v izgubljanju kilogramov. Prijazni in nasmejani Štarejc je tokrat svoje sotekmovalce, trenerja Natašo in Jana ter voditeljico Špelo popolnoma šokiral.

Bojan je povedal, da je imel že cel teden zelo slab občutek, kar je potrdil tudi njegov trener Jan. No, očitno ga ta občutek in varal. Bojan ni izgubil nič kilogramov, niti dekagrama ni izgubil. Njegova 'izguba' ta teden je bila 0,0 kilograma, torej 0,0 odstotkov.

"Ko bi vsaj bilo 0,1, vsaj nekaj malega. Šokiralo me je," je povedal Bojan, ki je do zdaj izgubil že 54,1 kilogramov. Štajerec pravi, da se ta teden ni igral s poskusi in da neizguba kilogramov ni bila namenska.

Foto: Planet TV The Biggest Loser

Na izločanju sta se znašla Bojan, ker je bil najslabši med moškimi, in Majda, ki je bila najslabša med ženskami. No, tekmovalci so enoglasno izglasovali Majdo in jo poslali domov. Tekmovalci, predvsem moški del, pravijo, da želijo igrati pošteno igro in da si je Bojan zaslužil ostati v šovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.