Šok za Harryjevo dekle

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Nekdanji očim Cresside Bonas Christopher Shaw je umrl zaradi prevelikega odmerka zdravil.
Oglej si celoten članek

Konec januarja je umrl bankir Christopher Shaw, ki je bil štiri leta poročen z mamo Cresside Bonas, dekleta princa Harryja.

V javnost so zdaj prišli rezultati obdukcije, ki kažejo, da Shaw ni umrl naravne smrti, ampak zaradi prevelikega odmerka zdravil na recept. Mnogi se sprašujejo, ali si je poslovnež, ki je bil v mlajših letih znan po svojih divjih zabavah, zaradi finančnih in številnih zdravstvenih težav vzel življenje. Teorija o samomoru se je sicer pojavila že januarja, ko so odkrili truplo.

Cressido je očimova smrt zelo pretresla. Četudi ni bil več poročen z njeno mamo, je v lepotičinem življenju še vedno igral veliko vlogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.