Šokantna fotografija: Adele v zadnjih tednih izgubila še več teže

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Adele neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Kinga Rusin, poljska televizijska voditeljica, se je s pevko Adele fotografirala na zabavi, ki sta jo priredila Beyonce in Jay-Z. "Iskreno, nisem je prepoznala, saj je suha kot vejica,“ je o snidenju povedala Rusin.

Adele je v enem letu svoje življenje postavila na glavo. Hujšati je začela po ločitvi od moža Simona, s katerim ima sedemletnega sina. In ravno zaradi malega Angela se je Adele odločila za bolj zdrav način življenja. 

Adele je preizkusila tako imenovano sirtuinsko dieto, ki je v Hollywoodu vse bolj priljubljena. Med to dieto se uživajo živila, ki aktivirajo proteine sirtuine, ki spodbujajo večjo porabo maščobe oziroma hujšanje. Poleg tega sirtuini ščitijo celice, zmanjšujejo vnetja v telesu ter upočasnijo staranje. Ko boste prebrali seznam živil, ki jih je dovoljeno uživati med to dieto, boste razumeli, zakaj je tako priljubljena: temna čokolada (najmanj 85 odstotkov kakava), rdeče vino, kapre, citrusi, jabolka, peteršilj, kurkuma, ohrovt, borovnice, zeleni čaj, kava, čebula, orehe. Poleg tega naj bi tudi po trikrat na dan obiskala telovadnico. 

Nekatere pa njena izguba teže že malo skrbi. "Nihče ne pravi, da ni krasno, da je izgubila odvečno težo, a hujšanje postaja njena obsesija. Če bi ostala takšna, kot je sedaj, bi bilo vse v redu, a ves čas govori, da bo izgubila še več kilogramov,“ je vir povedal Radaronline.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:55 11. Februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.