Šokantni posnetki gole zvezdnice med oboroženim ropom

Foto: Profimedia Danii Banks Foto: Profimedia Danii Banks Foto: Profimedia Danii Banks Foto: Profimedia Danii Banks
V javnost pricurljali posnetki ropa …
Oglej si celoten članek

Manekenka in Instagram zvezdnica Danii Banks je 5. decembra na domu doživela pravo nočno moro, ko je v njeno hišo v Georgii udrl oborožen moški in od nje zahteval denar. V javnost je pricurljal posnetek varnostne kamere, na katerem je Danii povsem gola, medtem ko ji ropar grozi s pištolo in od nje zahteva denar, ki naj bi ga hranila v sefu, a je bil sef prazen. 

Na dogodek se je odzvala policija, ki je manekenko na domu našla histerično in objokano. Ugotovili so, da je moški vlomil v hišo, saj je pri tem poškodoval vhodna vrata, a zaenkrat zadevo preiskujejo in storilca še niso prijeli. 

Foto: Profimedia Danii Banks

Fotografije ropa si poglejte v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:16 17. December 2019.

    Kaki sokantni posnetki?? Se ja na vsaki sliki ki jo objavi vidi vec ko na totih slikah...

  • 06:48 12. December 2019.

    Kaj sedaj, je vlomil ali se mu je udrlo? Ali je pisunka mislila, da je preprosto vdrl v hišo?

  • 06:14 12. December 2019.

    A ima tudi na nadzorni kameri poštelan photoshop....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.