Šokantno razkritje Chrisa Browna

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Glasbenik Chris Brown je s svojo izjavo, da je nedolžnost izgubil že pri osmih letih, šokiral medije.
Oglej si celoten članek

Chris Brown je o tem odprto spregovoril za britanski časnik Guardian, za katerega je povedal, da je izguba nedolžnosti pri osmih letih v njegovi državi nekaj posvem običajnega. "Takrat smo bili že dobro razviti, ni nas bilo strah nagovoriti deklet, vsaj mene ni bilo. Pri osmih sem bil torej že pripravljen na seks, kar mi je zelo pomagalo pri nadaljnih izkušnjah, s tem sem postal še boljši v postelji," je razrkil 24-letnik, ki je odraščal v ameriški državi Virginija.

Novinar omenjenega časnika ga je ob tem še vprašal, s koliko ženskami je spal, a zvezdnik tega ni hotel komentirati. Se je pa namesto tega primerjal s Princeom. "Saj veste, da je Prince nekoč imel zelo veliko deklet? Jaz sem danes ravno takšen," je pojasnil in še dodal: "Večina žensk, ki je spala z mano, se ne more pritoževati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.