Šokantno razkritje o Pittovi novi ljubimki!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To so mediji izbrskali o novi simpatiji igralca Brada Pitta.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt je na počitnicah z 28-letno nemško manekenko Nicole Poturalski, ki pa naj bi bila poročena, in sicer z znanim nemškim gostincem, 68-letnim Rolandom Maryjem, ki v Berlinu vodi slovito restavracijo Borchardt. Z njim ima 7-letnega sina Emila.

Foto: Profimedia Nicole Poturalski

V Maryjevi restavraciji naj bi se Nicole in Brad tudi spoznala. Po premieri filma Bilo je nekoč ... v Hollywoodu se je Pitt, ki gostinca pozna že leta, tam oglasil in se menda takoj zagledal v lepotico, ki mu je dala svojo telefonsko številko. Ker tudi ona veliko potuje, ga je obiskala v Los Angelesu.

Mary govoric ne komentira. "Roland je filozofski tip človeka. Že večkrat je bil poročen in ima pet otrok. Drama in ljubosumje ga ne zanimata,“ je Daily Mail povedal vir in dodal, da sta Nicole in Roland v odprtem zakonu.


Ne zamudi 2. dela šova JOONGLA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:27 31. Avgust 2020.

    eee bredek ,si zabredel malo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.