Šokiral v čipkah in belih boksaricah

Foto: EPA
Foto: EPA
Nič novega ni, če se priznani modni oblikovalec Marc Jacobs v javnosti pojavi v krilu ali obleki, a tokrat je v čipkasti različici res šokiral.
Oglej si celoten članek

Marc Jacobs se je v črni čipkasti srajčni obleki pojavil na gala večeru Met Gala, ki mu poznavalci po domače rečejo kar modni oskarji. Na dogodek ob odprtju razstave Schiaparelli and Prada: Impossible Convesations, ki je poklon ustvarjanju Elise Schiaparelli in Miuccie Prade, Marc kot oblikovalec in njun iskreni oboževalec res ni smel priti neopažen. "Preprosto nisem želel obleči smokinga in biti dolgočasen," je komentiral svojo opravo, ki pa v oči ne bode le zaradi izbire obleke, ampak tudi zaradi, čeprav je morda težko verjeti, zelo premišljenega kombiniranja. O črni čipki, belih boksaricah, temnih nogavicah in čevljih iz njegove najnovejše kolekcije, se bo zagotovo še govorilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.