Šokirana Mina zapustila šov

Foto: Planet TV Ljubezen na deželi Foto: Planet TV Ljubezen na deželi
Jure in dekleta so bili v prvi oddaji šova Ljubezen na deželi šokirani.
Oglej si celoten članek

Danes se je odvila prva oddaja resničnostnega šova Ljubezen na deželi, ki je bila šok tako za dekleta kot za zaželenega kmeta. Na zmenkarijah Jure ni izbiral tistega dekleta, s katerim bi šel na zmenek, ampak je izbral dekle, ki se je odselilo. Ne da bi se sploh spoznala, je Jure izločil simpatično Mino.

"Odločil sem se na podlagi odgovorov," je Jure odgovoril voditeljici Saši Lendero, ko ga je vprašala, kako je izbral dekle, ki se je poslovilo. "Ni me prepričala z odgovorom glede naravnih škropiv, ko je omenila kis," je pojasnil Jure. Mina je bila razočarana, da se je morala posloviti, in je povedala, da bi, če bi imela še eno priložnost, z veseljem ostala v oddaji. "Vrnila se bom," je optimistično napovedala Andreji, ki je bila razočarana, da bo v sobi ostala sama. Se bo res?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    09:44 27. September 2013.

    Meni se je zdela bolj razočarana in žalostna. Najbrž je bil njen odgovor zelo ubijalski za enega vinarja, ki najbrž …

  • 08:14 27. September 2013.

    Vsaj videli bi se lahko pred izločitvijo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.