Solze sreče in veselja ob snidenju

Psiček se je po okrevanju srečal s svojim rešiteljem. Navdušenje malega štirinožca je bilo nepopisno.
Oglej si celoten članek

Joey Wagner je rešil malega pitbulla, ki je živel v zelo slabih pogojih. Bil je ves garjav, njegovi lastniki pa so ga nameravali uporabiti za pasje boje. 

Kanadčan Wagner, zagovornik pravic živali in predsednik združenja živali v Novi Scotii, se je po tem, ko je pes okreval, srečal z njim v veterinarski ambulanti. Kot je razvidno z videoposnetka, je psiček sprva prestrašeno gledal, ko pa je ugotovil, da je pred njim njegov rešitelj, je bilo veselje nepopisno. 

Čeprav je video zaokrožil v zadnjih dneh, je bil posnet že lani. Wagner je zatem psička posvojil in o njegovem napredku poroča prek svoje Facebook strani. Mojo, kot so poimenovali kužka, je postal obraz kampanje za preprečevanje zlorabljanja živali.   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.