Solze za Tonyja

Foto: Žurnal24 Tony naj bi Evo prevaral z ženo moštvenega kolega. (Foto: Flynet)
Eva Longoria še vedno verjame, da je njen bivši mož Tony Parker moški, s katerim bo osivela.
Oglej si celoten članek

Zvezda serije Razočarane gospodinje je v televizijski oddaji Tonight spregovorila o svojem propadlem zakonu. Vsem, ki so oddajo gledali, je zdaj jasno, da Eva, četudi je že našla novo simpatijo, še vedno žaluje za svojim nezvestim nekdanjim možem, košarkarjem Tonyjem Parkerjem. "Globoko v sebi še vedno verjamem, da je Tony moški, s katerim bom osivela," je v solzah povedala lepotica in dodala: "Z vlogo gospe Parker sem se identificirala, in ko je bilo zakona konec, nisem več vedela, kdo sem."

Kljub iskrenim odgovorom pa Eva ni želela izdati točnega razloga za ločitev. "Ker ga ljubim, v javnosti nikoli ne bi na glas povedala, zakaj sva se ločila." Povedala pa je, da sta zakon poskušala rešiti, a jima na žalost ni uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.