Sonja Plešnar (Ljubezen po domače) bi moža sedaj iskala tako!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Nad ljubeznijo ne misli obupati.
Oglej si celoten članek

Sonja Plešnar je sorodno dušo iskala v šovu Ljubezen po domače, a sta z njenim junakom podeželja, Mitjo Rusom, ostala le prijatelja. Ko se je letos poleti že skoraj zdelo, da se ji je končno nasmehnila ljubezenska sreča in da bo Facebook poznanstvo preraslo v simpatijo, se je izjalovilo tudi to.

A Sonja ni oseba, ki bi obupala in se smilila sama sebi. Hitro je stopila v akcijo in se prijavila v nov ljubezenski resničnostni šov, to je Planetova Poroka na prvi pogled, ki sicer že sprejema prijave, ni pa še znano, kdaj bo druga sezona šova na sporedu. Vendar pa ima Sonja še en rezervni načrt, kot nam je zaupala. Z Mitjo sta se namreč stavila, da se bosta poročila, če bosta čez pet let še oba samska. Od takrat je minilo že dve leti in še vedno sta oba brez partnerjev. Bosta na koncu le našla srečo drug pri drugem? 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.