Soraja sostanovalcu: "Naj se plaz!i"

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
V hiši Big Brother je pestro, Soraja se ne ozira na prošnje Tomaža in sostanovalcem pravi, da naj se ta kar plazi.
Oglej si celoten članek

V tem tednu so v hiši Big Brother stanovalci postali upokojenci, Soraja in Suzana imata vlogo medicinske sestre, Vlado pa je zdravnik. Ker je Tomaž očitno najbolj nagajiv upokojenec iz doma, ga je Soraja želela kaznovati.

Tomaž naj bi svojo hoduljo, s katero si pomaga pri sprehodih po hiši, vrgel v bazen. Soraja je to povedala zdravniku Vladi in dodala: "Kar naj se plazi, hoduljo je vrgel v bazen." Sostanovalci so mu želeli pomagati in medicinski sestri Soraji potožili, češ da Tomaž ne more priti na zajtrk, ker nima hodulje. "Vrgel je hoduljo. Sam je kriv, da je nima, torej naj se plazi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.