Sorodniki Kardashianov živijo v revščini

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Medtem ko slavni klan Kardashian živi na veliki nogi, gre njihovim sorodnikom v Turčiji precej slabše. Ameriški mediji njihovo življenje celo primerjajo s tistim, ki je prikazan v filmu Borat.
Oglej si celoten članek

Muhammer Copur je po poročanju ameriškega portala Radaronline.com daljni sorodnik slavne družine Kardashian, oziroma bratranec v četrtem kolenu Kim, Khloe, Kourtney in Roba. A za razliko od slavnih sester on živi v pravi revščini, v vasi Karakale v Turčiji. Skupaj z mamo in petimi brati ter sestrami živi v dvosobni uti, ter se preživlja s 117 dolarji na mesec (približno 90 evrov).

Praprababica Muhammerja in praprababica Kim, Khloe, Kourtney in Roba sta bili sestri, le da je Muhammerjeva ostala v majhni vasici, ki spominja na tisto, v kateri je živel filmski lik Borat, Kimina babica pa je leta 1913 spakirala kovčke in odšla v Ameriko.

Upa na čaj s Kim

Muhammer je sorodsko povezavo s Kardashianovimi ugotovil s pomočjo edinega računalnika, ki ga imajo v vasi. "To je neverjetno," je povedal za britanski časnik The Sun in dodal, da je po odkritju tudi sam postal zvezda v svoji vasi, a da zdaj hočejo še ostali prebivalci ugotoviti, če so tudi oni v sorodu s slavno družino.

Srečni bratranec je ob tem povedal, da upa, da ga bo Kim povabila čez lužo, da bo lahko tudi sam izkusil tamkajšnjo življenje. "Vse, kar si želim, je, da bi me povabila na čaj," je skromno dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.