Sosedje so jo prijavili: Bodo britanski starleti vzeli otroka?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jezijo jo redni obiski policije.
Oglej si celoten članek

Za Katie Price je zelo težko leto. Njen 18-letni sin Harvey je moral poleti dvakrat v dveh tednih v bolnišnico, kjer je ležal na intenzivnem oddelku. Imel je visoko vročino in težave z dihanjem. Katie je najprej mislila, da je doživel srčni napad. 

Harvey, čigar oče je nekdanji nogometaš Dwight Yorke, tehta 170 kilogramov. Ima ogromen apetit, saj boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. 

Za najstnika bi lahko bi okužba s koronavirusom usodna. "To ni šala, zato smo zelo zelo previdni,“ je pred kratkim povedala za The Sun. Njeni sosedi pa ji očitno ne verjamemo, saj so že nekajkrat poklicali policijo in jo prijavili zaradi kršenja predpisov. 

Lepotica se sedaj boji, da ji bodo vzeli skrbništvo nad invalidnim sinom. Pravi, da se je sosedom zamerila in da jo sodijo po objavah na družbenih omrežjih. "Gledajo Instagram in Youtube … Objavljamo stare posnetke, oni pa mislijo, da imamo obiske,“ je razložila Katie in dodala, da so se obiski policije začeli novembra, ko se je vrnila z Maldivov, in so jo možje v modrem obiskali, da bi preverili, ali so se res samoizolirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.