Sotekmovalci Anžeta niso bili veseli

Foto: voyo.si anže š Foto: voyo.si anže o. Foto: voyo.si tinca, almir
Kandidati šova Gostilna išče šefa so očitno pričakovali Špelino vrnitev.
Oglej si celoten članek

Ko se je v hišo vrnil Anže Š. so bili tekmovalci namreč vidno šokirani. "Oh f***, oh f***,“se je slišalo v ozadju in opaziti je bilo, da so mu dobrodošlico izrekli le redki.

Anže se je najprej svojim sotekmovalcem opravičil. "Ta teden mi ni šlo. Upal sem, da se bom z vami ujel, a se to ni zgodilo. Niste mi bili blizu. Tega nočem in na ta način ne želim bivati. Potrebujem čas in rad bi, da ste z mano potrpežljivi.“

Marko in Anže O. se na njegovo opravičilo požvižgata. "To je bilo brez pomena,“ je izjavil Marko, ki si je pred tem v družbi Tine, Pije in Almirja zadal težko nalogo. "Vsak izziv moramo zmagati, vsak izziv, je*** mu mater.“

Tina je le zmajevala z glavo in dejala, da mora biti Špeli zelo hudo, saj si je šefovega mentorstva zelo želela. Razmišljanje Anžeta O. pa je zelo praktično, saj gleda v prihodnost. Kot pravi, bo moral nekdo, ko bo gostilna odprta, Anžeta Š. ves čas ujčkati in potiskati naprej, kar pomeni, da sta v ekipi avtomatsko dva člana manj.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.