Šov Slovenija ima talent dobil novega žiranta

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Ker Damjan Damjanovič kandidira za župana, ga letos v šovu Slovenija ima talent ne bomo videli.
Oglej si celoten članek

28. septembra se na POP TV vrača šov Slovenija ima talent, ki bo na sporedu vsako nedeljo. Z novo sezono se bo predstavila tudi nova zasedba žirije. Branku Čakarmišu in Ani Klašnji se bo na vročih žirantskih stolčkih pridružil glasbenik Rok Golob. Skupaj bodo odločali o usodi nastopajočih in presojali, kdo je tisti, ki jih je prepričal in koga je treba postaviti na realna tla.

Na svoja mesta bodo prvič sedli že avgusta, ko se bo v SNG Opera in balet Ljubljana začel drugi krog šova Slovenija ima talent, avdicije. Tam bo izbrane talente že spremljalo tudi občinstvo, ki bo žiriji znova pomagalo izbrati najbolj zanimive talente in prižgati zvezde!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.