Spaka na rdeči preprogi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sinoči so v New Yorku podelili modne nagrade CFDA Awards, ki jih podeljujejo modni oblikovalci. A pozornost je bolj kot zmagovalci vzbujala Michelle Harper.
Oglej si celoten članek

Modna navdušenka Michelle Harper, ki je znana po svojih odbitih oblačilih, je tudi sinoči znala pritegniti pozornost. Na dogodku, kjer vse zvezdnike budno nadzoruje strogo modno oko, je Michelle šokirala s prosojno obleko, ki je razkrivala njeno desno bradavičko, in močnim make-upom, ki se lahko kosa s samo Lady Gaga.

Nas njena oprava s pričesko na čelu bolj kot na modo spominja na cirkuški stil. Kaj pa menite vi, je Michelle udarila mimo ali zadela v polno?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:09 8. Junij 2012.

    Hmmm... make up me zelo spominja na Jadranko Juras v X-faktorju.. na žalost...

  • 10:25 5. Junij 2012.

    Kot pravi naslov ...<br />še koščena za povrhu ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.