Spaka zvezdnikom ukradla šov

Foto: Reuters Youtube nagrade Lady Gaga Foto: Reuters Youtube nagrade Lady Gaga Foto: Reuters Youtube nagrade Macklemore & Ryan Lewis Foto: Reuters Youtube nagrade M.I.A. Foto: Reuters Youtube nagrade Girl's Generation
Sinoči so v New Yorku podelili prve nagrade YouTube za najodmevnejše videoposnetke leta.
Oglej si celoten članek

Glasbena industrija je bogatejša za še ene nagrade. Najbolj priljubljen portal YouTube je namreč v šestih kategorijah sinoči podelitev priznanja za najodmevnejše videposnetke leta, podelitev pa so v živo prenašali iz Manhattna.

Na dogodku je nastopilo veliko glasbenikov, med njimi Eminem, Arcade Fire, M.I.A., Avicii in Lady Gaga, ki je spet ukradla šov s svojo opravo. Provokativna pevka je na prireditev namreč prišla oblečena kot spaka, vendar ni znano, ali je bila še pod vplivom noči čarovnic.

Seznam nagrajencev prvih nagrad YouTube:

Video leta: Girl's Generation (I Got A Boy)

Izvajalec leta: Eminem

Odziv leta: Lindsey Stirling and Pentatonix (Radioactive)

YouTube fenomen: Taylor Swift (I Knew You Were Trouble)

YouTube preboj leta: Macklemore & Ryan Lewis

Inovacija leta: DeStorm (See Me Standing)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.