Spal z maminimi prijateljicami

Foto: Žurnal24 Michael v družbi matere Diane, očeta Kirka in žene Catherine. (Foto: Flynet)
Michael Douglas ima 25 let mlajšo ženo. Prve spolne izkušnje pa si je nabiral z občutno starejšimi ženskami.
Oglej si celoten članek

Igralec Michael Douglas je za revijo Elle spregovoril o svojih najzgodnejših spolnih izkušnjah. Te si je menda nabiral s pomočjo materinih prijateljic. "Spal sem s kar nekaj prijateljicami moje matere. Meni je bilo takrat 16, njim pa 30 let," je povedal eden največjih zvezdnikov Hollywooda.

Na vprašanje, ali je njegova mati, zdaj 87-letna Diana Douglas, za aferice vedela, pa je Douglas odgovoril: "Zdaj ve." 65-letni igralec je tudi poudaril, da je prepričan, da mu njegove nekdanje ljubimke intervjuja ne bodo zamerile. "Nočem jim povzročati težav. Večina od njih je sicer verjetno že pokojnih."

A Douglas ni govoril le o svojih spolnih podvigih, ampak tudi padcih. Marsikatera ženska ga je namreč prizadela. "Najhuje je, ko ti ženska ne da odgovora. Zelo ignorantske so na primer Francozinje." Očitno pa je, da se mu niso zamerile vse Evropejke. Že več let je namreč poročen z Britanko Catherine Zeta-Jones, ki je 25 let mlajša od njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.