'Spala sem z vsemi iz skupine'

Foto: Žurnal24 Lady GaGa na turnejah nikakor ni dolgčas.
Lady GaGa že na videz vzbuja vtis divjega dekleta. In s svojo izjavo, da je spala z vsemi člani svoje skupine, je to le potrdila.
Oglej si celoten članek
„Sem svobodna ženska in rada se dobro zabavam,“ je povedala Lady GaGa. „Ko sem na turneji seksam s fanti iz svoje skupine. In seksala sem že z vsemi. Tako je veliko lažje,“ je priznala 23-letna pevka.

Lady GaGa je še priznala, da je kar štirikrat bankrotirala, saj ves denar, ki ga zasluži zapravi za ekstravagantna oblačila, veliko denarja pa nameni tudi svojim nastopom. Pevka je povedala, da ji je menedžer zagrozil, da jo bo „ubil“. Ker trenutno ni na turneji, se je njeno finančno stanje precej izboljšalo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.