Spalnične skrivnosti: Kaj najljubši položaj razkriva o vajini zvezi

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kateri je vajin naljubši položaj?
Oglej si celoten članek

Misijonarski položaj
Moški je v tem položaju tisti, ki ima vajeti v svojih rokah. Če se le redkokdaj odločita zamenjati položaj, se vprašajte, ali za to obstaja razlog. Je vaš partner tudi sicer tako dominanten? Se v zvezi počutite dobro? Če je med vama vse v najlepšem redu, potem s tem položajem ni prav nič narobe.  Misijonarski položaj je eden od najbolj intimnih, saj si partnerja med seksom lahko zreta v oči in tako poglobita vez med sabo.

Terapevtka Ava Cadell pa pravi, da se v tem položaju spolnim užitkom najraje predajajo moški, ki dvomijo vase in potrditev iščejo v partnerjev obrazu

Oralni seks
Za oralni seks je pomembno zaupanje. Če pa na ta način ves čas zadovoljujete partnerja ali partner vas, v zvezi nekaj manjka.

Jahačica
Položaj, v katerem ženska določa hitrost in globino penetracije, moški pa uživa v razgledu.  Pari, ki pogostokrat seksajo v tem položaju, so  po mnenju raziskovalcev v zdravi in srečni zvezi.

Žlička
Tisti, ki prisegajo na ta položaj, so zelo romantični. Udobje jim je zelo pomembno, Cadellova pa je moške, ki obožujejo ta položaj, označila za zelo strastne ljubimce, ki jim je partneričino zadovoljstvo zelo pomembno. Pazite le, da se v vašo spalnico ne naseli rutina.

Pasji položaj
Moški je spet tisti, ki ima vajeti v svojih rokah. Od misijonarskega položaja pa se razlikuje po tem, da je veliko manj intimen, saj si partnerja ne moreta zreti v oči, zato je tudi za ta položaj potrebno zaupanje. Raziskovalci, ki so se ukvarjali s preučevanjem položajev in odnosov, menijo, da je v zvezi nekaj narobe, če v spalnici prevladuje ta položaj.

Analni seks
Če si spolnosti brez te vrste seksa ne znate predstavljati, to zagotovo pomeni, da sta s partnerjem odprta za novosti in pustolovščine. Za analni seks je treba namreč imeti zadostno mero poguma.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:48 18. Februar 2018.

    kaj pa če te nekdo je.. v glavo brez penetracije?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.