Španski kralj imel afero z Lady Di

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski kralj Juan Carlos knjige The Solitude of the Queen (Kraljičina samota) ne bo vesel.
Oglej si celoten članek

Knjigo je napisala Pilar Eyre, v njej pa bo razkrila pikantnosti iz številnih afer kralja, ki že od nekdaj velja za velikega ženskarja. Juan Carlos naj bi med drugim v posteljo spravil tudi princeso Diano, prvič avgusta 1986, ko sta s Charlesom prišla v Španijo na obisk, drugič pa aprila 1987.

Kraljica Sofia, ki s kraljem menda ni delila postelje že vse od leta 1976, naj bi za afere vedela. Svojega nezvestega moža naj bi celo ujela med varanjem z igralko Saro Montiel. Takrat se je postavila zase in se z otroki izselila iz palače. Po pogovorih s svetovalci pa si je premislila. "Kraljica je najbolj osamljena ženska v Španiji. Njen zakon je prava tragedija. Govorila sem s kraljevimi prijatelji in nihče od njih je ne mara," pravi pisateljica in dodaja, da se kraljevi hormoni, čeprav je star že 75 let, še vedno niso umirili. Lani naj bi namreč imel aferico s 25-letno prevajalko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:32 24. Januar 2012.

    Te pezdetarske kraljeve družine se delajo norca iz celega sveta.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.