Spektakel bo na Dunaju

Foto: Žurnal24 null
Konec septembra bo pri palači Schönbrunn veliki koncert v spomin pokojnemu Michaelu Jacksonu.
Oglej si celoten članek

To je izdal Jackov brat Jermaine, ki na koncertu pričakuje približno 85 tisoč obiskovalcev. "Pred kuliso, vredno kralja, bodo najbolj znani glasbeniki današnjega časa zapeli Jacksonove največje hite," je koncept koncerta opisal World Awards Media, ki bo šov produciral.

Jermaine pravi, da bodo organizirali še celo vrsto drugih koncertov, s katerimi bo zbiral denar v humanitarne namene. "Ljudi želim opozoriti na Michaelovo človekoljubno naravo. Bistvo njegovega življenja ni bila glasba, ampak je želel izboljšati svet. Če to razumete, razumete bit mojega brata," je dejal Jermaine.

World Awards Media pravi, da bodo koncert organizirali med 22. in 27. septembrom, izkupiček pa bodo poklonili dobrodelnim ustanovam. Vstopnice bodo v prodaji od 20. avgusta dalje. Med drugim naj bi na koncertu nastopili U2, Madonna, Lionel Richie in Whitney Houston.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.