Spektakularni Dinozavri v cirkusu

Foto: Žurnal24 Dinozavri v cirkusu je lutkovni spektakel, strnjen v kombinacijo lutk, plesa in
Sloni, žirafe in tigri v cirkusu, toda dinozavri? Prepričajte se na lastne oči, lutkovni spektakel bodo ob 18. uri uprizorili v Španskih borcih v ljubljanskih Mostah.
Oglej si celoten članek

Sredi vesele parade v majhnem mestecu se razširi novica, da so se iz milijone let starih dinozavrovih jajc izvalili dinozavri, ki se zdaj prosto gibljejo v bližini. V vsesplošnem preplahu se ljudje strahoma začno zbirati v gruče in spremenijo v napadalno drhal. Dinozavrov ne sprejmejo z občudovanjem in ustvarjalno znanstveno radovednostjo, temveč želijo z njimi obogateti na račun turističnih ogledov. Mogočne in neukročene dinozavre zaprejo v cirkus. Cirkusantka Nataša dobi nalogo udomačiti dinozavre in jih naučiti veščin sodobnega sveta. Ji bo uspelo?

Lutke dinozavrov nam skozi akcijsko lutkovno-plesno zgodbo pripovedujejo prispodobo o humornih in hkrati trpkih prigodah neprilagojenih bitij. Vsako občutljivo in senzibilno bitje med nami, še posebej velike in samosvoje osebnosti, se v današnjem času lahko hitro znajdejo v koži dinozavra.

Cena vstopnice za lutkovni spektakel je 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.