Špela bila psihično zelo obremenjena

Foto: Bojan Puhek/Planet TV
Foto: Bojan Puhek/Planet TV
Špela Jereb se je prihoda Nejca Simšiča na Planet TV zelo razveselila.
Oglej si celoten članek

Špela Jereb je prvo sezono O magazina vodila sama, kar je bilo zanjo zelo naporno. Sedaj se ji je pridružil znani družabni kronist Nejc Simšič, s katerim se tedensko izmenjujeta.

Špela je za Leo povedala, da je bila novega koncepta oddaje zelo vesela in da se je z Nejcem takoj ujela. "Ja, okrepitve sem bila zelo vesela. Nejc me je s svojim prihodom zelo razbremenil, predvsem psihično. Prej mi ni bilo težko priti v službo vsak, dan, saj sem oseba, ki je težko pri miru. Zato sem se odločila, da vseeno pomagam pri pripravi prispevkov tudi v tistem tednu, ko oddajo vodi Nejc. Je pa res, da sem se psihično oddahnila. Zdaj si lahko privoščim tudi to, da kihnem,“ pravi lepa temnolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.