Špela brez Bojana na Filipine

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Špela Grošelj se te dni potepa po Filipinih, kamor pa se je odpravila čisto sama, brez svoje boljše polovice.
Oglej si celoten članek

Špela si je po praznovanju 27. rojstnega dne privoščila tritedenski oddih na Filipinih. Seksi pevka pa se tja ni odpravila v družbi zaročenca Bojana, temveč čisto sama. "Prvič v življenju sama na dopust. Žal ni šlo drugače, mi pa manjka moja boljša polovica že zdaj. Pa še tja nisem prišla," je pred dnevi zapisala na svojem Facebook profilu.

A, kot kaže, Špela zelo uživa, kar deli tudi s svojimi oboževalci. "To se mi pa še ni zgodilo. Na avionu me je čakalo presenečenje za rojstni dan! Res lepo in res presenečena!" Pevka je na Facebooku objavila tudi svojo fotografijo s plaže, na kateri je videti, da ji družbo dela njen najnovejši prijatelj fotoaparat, ki ga je dobila za rojstni dan. Špela z njim že navdušeno snema nove spomine s Filipinov in upamo, da jih bo nekaj ob prihodu domov delila tudi z nami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:39 17. Januar 2012.

    pa dobr no, kolk vam ta šoja plačuje, da moram brati o njej? Kaj je ona naredila takega, razen da …

  • 13:53 17. Januar 2012.

    Zdaj je zima.

  • 10:52 17. Januar 2012.

    A ni KAO shujšala?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.