Špela Grošelj bila na hipnozi!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Špela Grošelj se je odločila narediti rez in na svoj krožnik postaviti še kaj več kot tistih 15 jedi, ki jih ima najraje.
Oglej si celoten članek

"Odkar vem zase, imam neklasične vzorce prehranjevanja. Obožujem ogljikove hidrate, ne jem zelenjave, od mesa pa zgolj perutnino. Ker je to ena mojih večjih hib, sem se odločila poskusiti s hipnoterapijo," nam je povedala Špela, ki je v številnih člankih brala o učinkovitosti hipnoze in dajanja neposrednih sugestij v hipnotičnem stanju. 

Posamezno srečanje poteka eno uro, stanje same hipnoze pa okoli 30 minut. "Moja terapevtka je zelo prijetna gospa s super energijo, zato ji popolnoma zaupam," je dodala pevka, ki je že po prvi terapiji jedla hrano, ki je prej ne bi niti poskusila. "Prva hrana po prvi seansi je bil biftek." Zanj sta se odločili skupaj s terapevtko, ker gre za kvalitetno meso. "Zelenjavo sem pustila za konec, ker se je najmanj veselim." 

Za hipnoterapijo se je odločila, ker si je želela razširiti repertoar. Tako se bo izognila težavam na potovanjih in za svoje bližnje ne bo več "zbirčna Metka". "Enostavno imam rada zgolj 15 jedi in verjamem, da nisem edini primerek na tem svetu. Verjamem pa tudi, da marsikdo tega ne razume," nam je razložila. Nove jedi poskuša počasi in brez prisile. "Nikamor se mi ne mudi, bi pa rada spremenila vzorce prehranjevanja že zato, da bom lahko svoje morebitne potomce naučila jesti čim več jedi." 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:23 18. Februar 2016.

    Ko ima kokoš denar, ga bo zapravila za neumnosti.

  • 09:47 18. Februar 2016.

    ali morate res izpostavljati medijsko prav vsakega pacienta ? ker Špela je to že postala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.