Špela Grošelj oko vrgla na 13 let mlajšega

Špeli je v oko padel ta kandidat.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman so v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja resničnostni šov Poroka na prvi pogled, komentirali ženina Žana, ki se je poročil z Meri. "Luškan fant," je pripomnila Špela in kasneje dodala: "Meni je žal, da se je 10 let prepozno rodil, ker je človek, s katerim bi šla še jaz na kavo."

Miha je na to pripomnil, da leta niso ovira, Špela pa ga je takoj ustavila: "Ne, čakaj, 13 let mlajši, daj nehaj."  Svoje je pristavila še Tanja, ki se ji toliko let mlajši ni zdel slaba ideja: "To ga lahko še oblikuješ po svoji podobi. /.../ Se mi pa na splošno zdi fajn fant. Zelo v redu, zrel."

Foto: Planet TV Poroka na prvi pogled, Žan in Meri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:11 27. Februar 2023.

    Krofeta!!!

  • 12:05 27. Februar 2023.

    Ona si mora spet poiskati enega,ki mu nositi dve vreče cementa naenkrat ni problem....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.