Špela Grošelj padla na glavo

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
Pevka Špela Grošelj se je konec tedna hudo poškodovala.
Oglej si celoten članek

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se je pevka Špela Grošelj v petek poškodovala. Spodrsnilo ji je na mokrih stopnicah, padla je vznak in se udarila v glavo. Ker ji je tekla kri, je morala na urgenco. Tam so jo cepili proti tetanusu in ji naročili, da mora počivati, nam je razkril vir.

"Padla sem kot hruška (smeh). Spodrsnilo mi je na spolzkih stopnicah in sem dobesedno padla na glavo. Ampak sem že ok, saj sem upoštevala navodila zdravnikov in med vikendom počivala, ostala je le še buška,“ pa je za nas povedala pevka, ki se že počuti bolje.

Pevki želimo čimprejšnje okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:14 2. April 2013.

    moji teti se je pa prst zahaklal za kljuko od predala in jo ze tretji dan boli

  • 10:11 2. April 2013.

    kdaj že je ona padla na glavo, šus......

  • 09:35 2. April 2013.

    ja in??? Men je pa en bat stisnu prst in so ga šivali na urgenci.... sem moral delat cez praznike... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.