Špela Grošelj razkrila to o Domnu Kumru. Ta ji vrača žogico!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Komaj sta se pobotala, sedaj pa takšen šok.
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Domen Kumer Naša pevka Špela Grošelj je v svoji Instagram zgodbi objavila vročo novico – njen prijatelj Domen Kumer je na Tindru! Kot je dejala, nima nič proti, ampak je vseeno presenečena.

"Poglej, poglej, kdo je na Tindru! Na f….g Tindru," je presenečeno ugotovila in pokazala nekaj fotografij Kumra. Jo je pa zanimalo, če je to pravi ali lažni profil.

No, na to vprašanje ji je odgovoril kar Kumer sam. "Fajn si začela, lepo. Niti en teden ni od tega, kar sva ok. Sicer pa ja, mam Tinder, pa kaj? Ti bi ga tudi lahko imela, če ga nimaš. Bi bila manj tečna," ji je vrnil.

Prav radovedni smo, kako se bo njun pogovor nadaljeval!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.