Špela Grošelj spregovorila o razmerju z znanim pokerašem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Končno potešila radovedneže.
Oglej si celoten članek

Da Špela Grošelj zadnje leto ni osamljena, smo že pisali. V preteklem letu so jo s postavnim temnolascem že večkrat opazili tako na slovenski kot na hrvaški obali, septembra pa naj bi skupaj s Špelino mamo dopustovala v Rogaški.  Gre za nekdanjega profesionalnega igralca pokra, Mateja Čepona, ki je leta 2015 osvojil tudi državno prvenstvo v pokru, zadnja leta pa je teniški trener mladih vrhunskih tenisačev in rekreativcev. Matej naj bi Špeli v zadnjem času pomenil malce več kot le prijateljski stik, vendar je pevka to včeraj tudi uradno zanikala. Njene oboževalce je namreč močno zanimalo, čigav je kuža, ki ga ima v varstvu zadnje mesece in Špela jim je končno odgovorila. 

Matej Čepon

"Mr. Jack je od Mateja Čepona, s katerim se poznava že 10 let in NISVA v ljubezenskem razmerju, kot nekateri rumenjaki radi pišejo. Ker se dobro poznava in razumeva, sem lani jeseni z veseljem popazila na Jacka, ko je bil M v tujini. Jackson mi je zlezel pod kožo, jaz njemu in glede na to, da je moj urnik trenutno tak, da mi omogoča veliko kvalitetnega časa z njim, sva se z Matejem dogovorila, da je Jack zaenkrat lahko pri meni, vseeno pa imata tudi onadva svoje skupne trenutke, dneve in sta veliko v stiku. Upam, da smo zdaj rešili vse dileme in ovrgli razne dvome," je na svojem Instagramu zapisala Špela, ki, kot kaže, še naprej ostaja samska. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:58 19. Marec 2022.

    Firma dve Radin da nista ne radim

  • 10:14 18. Marec 2022.

    WTF?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.