Špela Grošelj v kopalkah je vedno prava paša za oči

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Elegantna kot vedno
Oglej si celoten članek

Obline Špele Grošelj so pri nas že legendarne, o njenem dekolteju je slovenski glasbenik napisal celo pesem. Več o tem TUKAJ.

Pevka je danes svoje oboževalce presenetila in razveselila s posnetkom v prečudovitih belih kopalkah, ki je v manj kot eni uri zbral že več kot tisoč všečkov. "EP kot "elegantno popunjena." Dragi Bič Body, sej te pogrešam... ampak klinc k se morm čist preveč matrat, da si moj. Premal je kemije med nama, da bi lohk furala na dolgi rok," je Špela napisala ob počitniški fotografiji, ki bo še mariskomu zelo dolgo ostala v spominu.

Želimo ji prijeten oddih v Italiji.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:59 9. Julij 2021.

    Še ena teta ...

  • 22:53 8. Julij 2021.

    Končno si je nehala lagat, da se v telesu/koži suhice počuti odlično. Tega ji nikoli nisem verjel...

  • 19:03 8. Julij 2021.

    Ja,za vitko postavo,je treba tudi kaj naredit.Je pa Špela že od nekdaj , bolj debelušne postave

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.