Špela Grošelj v paniki v Vietnamu!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ob koncu počitnic ji ni bilo več do šale, to je bil razlog …
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj in njen Gregor sta si privoščila zimski oddih v Vietnamu, za naša pevko in voditeljico je januarski oddih v toplih krajih namreč že tradicija. "Vedno me vleče v Azijo, tam se dobro počutim. Nikoli ne grem izležavat v draga letovišča, pač pa vedno veliko potujem, jem tudi na ulici, v hostlih sicer ne spiva, si pa vedno želiva začutiti utrip dežele. Azija je bistveno ugodnejša, zato to ni zelo drag oddih," je Špela za naš portal povedala pred potovanjem.

Precej drago pa je bilo njuno kratko križarjenje po zalivu Halong, kjer je 3000 apnenčastih otočkov z nekaj kraškimi jamami. Odločila sta se za podjetje Mon Chéri Cruises, nad katerim sta bila navdušena. Imela sta sobo, veliko več kot 70 kvadratnih metrov, s prečudovitim razgledom. Kot je razložila Špela, sobe stanejo med 275 in 600 evrov. V to ceno so vštete različne aktivnosti, med drugim tudi kuharski tečaj.

Na Instagramu se je pohvalila tudi z nekaj fotografijami rajskih plaž in svoje seksi postave, a dopust bi se kmalu lahko končal dokaj klavrno, saj je par skoraj zamudil let domov. "Vrag je vzel šalo," je Špela obupano sporočila, po tem, ko so jima prestavili notranji let, zaradi česar sta se tresla, če bosta sploh ujela letalo za domov. "Nič ni hudega, krščen Matiček," jo je miril njen Grega, Špela pa mu je odgovorila: "Je hudega! Važno pa je, da ni po najini krivdi." Pevka je kasneje na Instagramu sporočila: "Uspelo nama je, ujela sva za mišji rep let za domov. Prtljago pa dobiva čez tri dni. Boli mene za prtljago, važno, da je McDonalds spet v igri." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • ode
    19:13 24. Januar 2020.

    Levo in desno po ena kartuša silikonskega kita. Precej je že premečkan - treba ga bo zamenjati.

  • 09:59 24. Januar 2020.

    Špela, špela... par kil bi bilo treba izgubit za takale slike... mene bi bilo sram. Ampak eni pač nimajo meja...

  • 08:41 24. Januar 2020.

    ja pač urednica žurnala tole spisala..lepo a ne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.