Špela Grošelj zaročena

Foto: Žurnal24 Špela Grošelj
Po le nekaj mesecih zveze s podjetnikom Bojanom Kurežem je pevka Špela Grošelj zaročena.
Oglej si celoten članek

Pevka Špela Grošelj je zaročena s svojim novim izbrancem, podjetnikom Bojanom Kurežem. Veselo novico je sporočil kar zaročenec sam, in sicer je na svojem profilu na Facebooku spremenil stan v "zaročen". Objavo je komentirala tudi Špela, ki se vsem zahvaljuje za čestitke in je še vedno evforična. Čestitke mlademu paru dežujejo od vsepovsod.

Foto: Žurnal24 Bojan Kure%C5%BE, %C5%A0pela Gro%C5%A1elj, zaroka



Nekdanja članica skupine Atomik Harmonik in podjetnik sta se spoznala pred več meseci na Tajskem, kjer sta letovala. Takrat je imel Bojan še dekle, Špela pa je bila dve leti samska, potem ko se je razšla s fantom Mitjem Repom. Špela je bila Bojanu takoj všeč, njuna ljubezen pa je zagorela šele poleti. Prvič sta se v javnosti skupaj pojavila na koncertu skupine Pop Design septembra v Križankah.

Foto: Žurnal24 Bojan Kure%C5%BE, %C5%A0pela Gro%C5%A1elj, zaroka

O podrobnostih zaroke ter kdaj in kje bo poroka, smo poskušali povprašati zaljubljeni par, vendar nam ju ni uspelo priklicati. Sicer je Špela že pred meseci izjavila, da v zvezi z zasebnim življenjem ne daje več izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.