Špela Grošelj že pomerja poročne obleke, kaj se dogaja?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj je na Instagramu objavila utrinke iz poročnega salona, kjer je pomerila kar štiri poročne obleke, razloga pa še ni želela razkriti. Po vsej verjetnosti ne bo stopila pred oltar, saj je pred pol leta končala dolgoletno zvezo in trenutno, kot pravi, uživa v samskem stanu. Vsekakor pa že dlje časa pripravlja nekaj novega, kar naj bi občinstvu predstavila novembra, upamo le, da ji nove korona restrikcije ne prekrižajo načrtov.

Kakorkoli, Špela je bila v poročnih oblekah naravnost čudovita in zaradi zares globokih dekoltejev je bila videti kot najbolj seksi nevesta daleč naokoli. Pevka je razkrila, da je v poročno obleko skočila za potrebe nove skladbe in videospota, a ne svojega.

"Nastopala bom v spotu o Domna Kumra, Vino in kitara. Poročno obleko sem tako nosila v sklopu snemanja. Tokrat sem se prvič znašla v vlogi statistke, čeprav so me različni glasbeniki že večkrat povabili k to vrstnem sodelovanju, a se v tej vlogi enostavno nisem vedela. Pri Domnu je seveda povsem drugače, ker se zelo dobro poznava tudi zasebna in sem tako lahko na snemanju povsem sproščena," je zaupala Grošljeva, ki spot skupaj z Domnom in majhno snemalno ekipo snema v Portorožu in v Brdih. 

Foto: Instagram Špela Grošelj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:58 23. Oktober 2020.

    Mlada trava cvete a stara vene nema tu puno filozofije pa dobra je.

  • 21:55 23. Oktober 2020.

    Jaz bom bil Arabec ali kavboj... .Ne vem še,bom videl do takrat.

  • 18:07 23. Oktober 2020.

    Za pojahat bi bla 😜

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.