Špela iz MasterChefa lani spregovorila o hudi bolezni

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Nastopila je tudi v šovu Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Če se vam je Špela Leskovar iz šova MasterChef zdela znana, imate dober spomin. Lepotičko smo namreč lani gledali tudi v šovu Ljubezen po domače, v katerem se je potegovala za srce Jureta Novaka. O Velenjčanki se je po nastopu veliko govorilo, saj je razkrila, da je premagala raka na kosteh. 

Njena bitka se je začela leta 2020, ko je na zapestju desne roke zatipala majhno trdo bulo. "Ker sem bila takrat športno zelo aktivna in sem delala v gostinstvu, sem mislila, da gre za vneto tkivo. Nič me ni bolelo. Osebna zdravnica me je poslala na pregled z magnetno resonanco, kjer so zaslutili, za kaj gre, a mi niso smeli povedati, dokler niso bili 100-odstotno prepričani. Nato so mi naredili dve biopsiji in iz desne roke odstranili deset centimetrov dolg del kosti. Mezinčka zaradi te operacije danes ne čutim več tako dobro kot nekoč, prav tako v tej roki nimam veliko moči in me začne boleti, če pretiravam z delom. Sedaj mi poskušajo pomagati s fizioterapijami," je lani povedala za Žurnal24.si.

Več o tem, kako je sprejela slabo novico in o njenem boju, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.