Špela obesila prijatelje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Špela Grošelj si je letos omislila prav posebno božično drevesce.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj je božično drevesce letos okrasila s prav posebnimi okraski, in sicer fotografijami svoji najlepših trenutkov leta 2013, na klaterih so tudi njeni najbližji. "Slika pove več kot tisoč besed, zato je moja smrekca tokrat okrašena s fotkami, ki me spominjajo na lepe, lepše, najlepše trenutke leta 2013! Hvala 'vsem na smreki', ker ste mi vsak po svoje pričarali amazing 2013ko. In upam, da se bodo naše poti križale tudi v prihodnje. Iiiiiiiiii," je na Facebooku zapisala pod fotografijo bele umetne smrečice, okrašene s fotografijami.

Sicer pa se je Grošljeva letos zelo vživela v decembrsko vzdušje, kar je delila tudi s svojimi prijatelji na Facebooku: "Še urco ali dve in moja THE smreka bo končana! Jooooj, če bi vedla, da je to tok kul, bi jo postavila že prejšnja leta. Končno spet čutim Christmas spirit, ki sem ga pogrešala zadnjih nekaj let ... lučke, bunke, vonj po cimetu, homemade okraski ... Aaaaaaaaa! Kok mal otrok rab, da je vesel!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.