Špelca in Jerica sta bili povsem mokri

Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jerica Zupan, Špelca Kleinlercher Foto: Arhiv radia Hit Jože Potrebuješ Foto: Arhiv radia Hit Anamarija Avbelj Foto: Arhiv radia Hit Trkaj Foto: Arhiv radia Hit Maja Keuc
Igralci ameriškega nogometa Ljubljana Silverhawks in voditeljici Radia Hit so se včeraj lotili pranja avtomobilov, a to z namenom. Zbirali so namreč denar za športnike invalide.
Oglej si celoten članek

Jerica Zupan in Špelca Kleinlercher sta včeraj poprijeli za cev in se lotili drgnjenja avtomobilov. Pri tem so se jima pridružili še igralci ameriškega nogometa Ljubljana Silverhawks, ki so ju pridno škropili z vodo. A druščina se ob tem ni le zabavala, temveč so tudi zbirali denar za športnike invalide. V devetih urah so oprali 147 avtomobilov in zbrali natanko 1503 evre.

Pralnico je obiskalo tudi nekaj znanih Slovencev, med drugim so za športnike invalide darovali Maja Keuc, Trkaj in Jože Potrebuješ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.