Špelca zaročena na rojstni dan!

Foto: Mediaspeed.net/Žurnal24
Foto: Mediaspeed.net/Žurnal24
Nekdanja pevka Špelca Kleinlercher se je zaročila.
Oglej si celoten članek

Pevka Špelca Kleinlercher je pred nekaj dnevi praznovala svoj rojstni dan, ki pa ji bo ostal še dolgo v lepem spominu. Njen fant, hokejist Žiga Pavlin, ji je namreč podaril sanjsko darilo – s prelepim prstanom jo je zaprosil za roko, poroča revija Nova.

Kot je znano, se je Špelca pred nekaj meseci odselila na Švedsko, kjer njen fant igra hokej. V njem je našla ljubezen svojega življenja, zato odločitev o selitvi ni bila težka.

Kdaj točno bo poroka, še ni znano. Najverjetneje pa se bosta zaljubljenca poročila v Sloveniji, tako kot sta pred dnevi to storila najboljši slovenski hokejski as Anže Kopitar in njegovo dekle Ines Dominc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    10:49 29. Julij 2013.

    lepo...vsaj nekaj pozitivnega!!! Vso srečo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.