Špeli Grošelj za rojstni dan pripravili sanjsko presenečenje

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Pevka ima najboljše prijatelje na svetu …
Oglej si celoten članek

Pevka, voditeljica in spletna vplivnica Špela Grošelj, ki je postala tudi podjetnica, ima namreč lastno znamko mikrofonov, je imela cel december ravno zaradi novega posla polne roke dela. Prazniki so bili zanjo delavni, zato so si njeni prijatelji želeli, da bi si vzela dan zase vsaj za rojstni dan, ki ga je praznovala prejšnji teden. Špelo so tako rekoč ugrabili in jo odpljali na nepozabno doživetje, ki pa je bilo hkrati tudi delavne narave. Grošljeva je za darilo namreč dobila glamurozno fotografiranje s fotografinjo Jano Šnuderl, fotografije pa bo uporabila tudi kot svoj promocijski material. 

Špeli pa se o tem ni niti sanjalo, saj jo je zjutraj "ugrabil" prijatelj in vedela je le to, da jo pelje na sneg, ki pevki sicer ni preveč ljub. Ko sta prispela na lokacijo, v Bohinj, jo je pričakala celotna ekipa, ki jo je oblekla, naličila in uredila, da je z Jano lahko posnela vrhunske snežne fotografije. Prav fotografiranje z Jano je bila Špelina velika želja že dlje časa, zato je bila rojstnodnevnega presenečenja resnično vesela. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:30 11. Januar 2021.

    Kaj pa ukrepi Špela. Oseba, ki potrebuje za svoje delovanje neumne ljudi!

  • 12:27 11. Januar 2021.

    Pozivam Špelo, da preneha objavljati medijske prispevke, ker sramoti sebe in naključne bralce.😎

  • 10:55 11. Januar 2021.

    Za bruhat!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.