Špeli Grošelj zagodel nevoščljivec

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rad bi ji uničil novi posel …
Oglej si celoten članek

Anonimnež te dni naokoli pošilja sporočilo, kako pevka in voditeljica Špela Grošelj goljufa svoje oboževalce. Grošljeva se je namreč lotila novega posla. Tako kot številni znani Slovenci in Slovenke ima svojo znamko (merch), prodaja pa mikrofone. Anonimnež se je na Špelo spravil, češ da popolnoma enake mikrofone lahko na spletni stani Alibaba dobiš po nižji ceni. Pevka odgovarja, da to sicer drži, a da so njeni mikrofoni dodatno personalizirani in da je v njih vloženo veliko časa in denarja.

"Ah, povsem pripravljena sem bila na to in pričakovala sem, da se bo našel kdo, ki mu bo šla moja nova poslovna pot v nos. Moj fokus je trenutno na mojem prvem merchu in nimam časa za ljudi, ki se namesto sebi posvečajo meni. Moj mikrofon je v celoti personaliziran in to ga, poleg v prvi vrsti kvalitete, ločuje od ostalih na trgu," pravi Špela, ki mora seveda plačati tudi svoje sodelavce. Poleno pod noge je ni presenetilo, saj pravi, da ga je pričakovala, a da se nima česa bati, ker sto odstotno stoji za svojo znamko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:22 23. December 2020.

    “Personaliziran”? Kako pa je mikrofon lahko “personaliziran”? Kvečjemu tako, da ga ROČNO vzameš iz kitajske škatle, ga ROČNO zaviješ v …

  • 13:18 22. December 2020.

    Temu se drgač reče re-branding. Pač nek mikrofon, ki ni nujno slab, se kozmetično obdela... in voila... merch... Treba jih …

  • 07:30 22. December 2020.

    www︎.︎mayito︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.